Om Kenneth

Kenneth Hedelund er dansk forfatter. Han er født i Svendborg men vokset op i Rudkøbing, hvor hans forældre blev skilt, da han var 5 år.

Kenneth havde som lille forskellige diagnoser, så han fik sin førtidspension som 18-årig. Kenneth blev endelig rigtigt diagnoseret som 23-årig med infantil autisme. Kenneth gik som barn på specialskole og havde det svært med skoleopgaverne, kunne ikke rigtig skrive, stave eller læse. En dag kom hans mor og gav ham en bog, og moren og Kenneth begyndte at skrive små historier i den. Da Kenneth blev ældre, begyndte han at interesserer sig meget for fantasy-bøger.

Kenneth Hedelund begyndte at skrive sin egen fantasy-roman i marts 2016, og han åbnede sit eget forlag. Forlaget Bloch, i april 2017, hvor han efterfølgende udgav Trolddommens gave (2017). Kenneth fik inspiration til Trolddommens gave igennem hans store interesse for heste

I dag går Kenneth i skole, og i hans fritid bruger han alt sin tid på at skrive. Han inspireres af temaer fra hverdagen og skriver kun for at underholde læserne med en spændende fortælling.

Glemt din adgangskode? Indtast dit brugernavn eller din e-mail-adresse. Du modtager et link for at oprette en ny adgangskode via e-mail.